• Home
  • Rôzne
  • Netreba ju variť ani zavárať: Cesnakovo-rajčinová zmes za studena, nepokazil sa mi ani jediný pohár!
0 0
Netreba ju variť ani zavárať: Cesnakovo-rajčinová zmes za studena, nepokazil sa mi ani jediný pohár!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1-1,5 kg Paradajky
300 g Strúčiky cesnaku
50 g Soľ

Netreba ju variť ani zavárať: Cesnakovo-rajčinová zmes za studena, nepokazil sa mi ani jediný pohár!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

V jednoduchosti je krása a ak sa vám doma povaľuje veľa paradajok, trochu viac cesnaku a máte po ruke soľ, máte všetko, čo potrebujete.

(Visited 1 351 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Paradajky s cesnakom pomelieme, alebo rozmixujeme. Pridáme soľ a vlejeme do čistých, suchých pohárikov. Dobre uzavrieme. Nevaríme a nesterilizujeme, zachovávame všetko v zdravej, tepelne neupravenej podobe.

2
Hotovo

A načo to budeme používať? Zmiešané s pretlakom na hrianky, cestoviny, pizzu, čisté do gulášu, pod mäso… Pokrmy dosolí a dochutí. Určite pre to nájdete vhodné využitie. Ak to budete skladovať na tmavom chladnom mieste (v chladnej komore, v chladničke), vydrží aj roky.

3
Hotovo

Prípadné oddelenie hustej časti zmesi v poháriku je v poriadku, stačí ju pred použitím premiešať.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Príloha pražené zemiaky vás výjde len na 4 eurá. Lacná a neopísateľne chutná príloha hotová hneď
Ďalší
Najjednoduchšie a najchutnejšie predjedlo pre návštevy: 5 vajec, 5 lyžíc smotany, 5 lyžíc múky, kúsok šunky a pohostenie máte vybavené!
Predošlý
Príloha pražené zemiaky vás výjde len na 4 eurá. Lacná a neopísateľne chutná príloha hotová hneď
Ďalší
Najjednoduchšie a najchutnejšie predjedlo pre návštevy: 5 vajec, 5 lyžíc smotany, 5 lyžíc múky, kúsok šunky a pohostenie máte vybavené!