Ingrendiencie
-
250 g Tvaroh
-
250 g Cukor
-
5 ks Vajcia
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
100 ml Olej
-
250 g Polohrubá múka
-
1 bal. Prášok do pečiva
Popis
Práve toto je obdobie, kedy nám v záhradke dozrievajú prvé plody našej úrody, o ktorú sa s takou láskou staráme. Bublanina nikdy nevyjde z módy a preto sme si jednu špeciálnu pripravili aj dnes.
Inšpirovali sme sa receptom pani Márie, ktorá ju pripravila z jahôd a višní. V ceste použila jednu neobvyklú ingredienciu, vďaka ktorej tejto bublanine neodolá nikto! Dodržujte daný postup a podarí sa vám upiecť tú najlepšiu bublaninu.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Táto bublanina je výnimočná tým, že sa do cesta pridáva tvaroh. Jedli ste už takú? Ak nie, je najvyšší čas to vyskúšať! Verte mi, oplatí sa to … |
2
Hotovo
|
Najskôr si v miske klasicky vyšľaháme vajíčka, cukor a vanilkový cukor a postupne pridávame olej, potom tvaroh až na koniec múku a prášok do pečiva. |
3
Hotovo
|
Vypracujeme si vláčne piškótové cesto a vylejeme ho na vymastený a vymúčený plech. |
4
Hotovo
|
Dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |