Ingrendiencie
-
1 ks Karfiol
-
3 ks Vajcia
-
1 šálka Kyslá smotana
-
850 g Šunka
-
Maslo
-
Soľ
-
1 PL Slnečnicový olej
Popis
Pokiaľ máte radi Zapekané jedlá, tento recept proste musíte vyskúšať. Je veľmi jednoduchý a neuveriteľne chutný.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Dáme si predhriať rúru na 180 ° C. |
2
Hotovo
|
Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. |
3
Hotovo
|
Na panvicu dáme kúsok oleja a na miernom ohni rozpustíme maslo. Rozpustené maslo vlejeme do misy na pečenie (alebo na plech) a potom si do nej naukladáme predvarený karfiol. |
4
Hotovo
|
V miske si vymiešame celá vajíčka so smotanou a štipkou soli (soľ podľa chuti) a pridáme na širšie rezance nakrájanú šunku, alebo na kolieska nakrájanú klobásu. |
5
Hotovo
|
Všetko spolu dôkladne premiešame a následne vylejeme na pripravený karfiol. Pečieme do chrumkava a zlatista. Dobrú chuť! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |