• Home
  • Hlavné jedlá
  • Kuracie prsia s ananásom. Netradičný recept, ktorý je tak chutný že ho zje skoro každý
0 0
Kuracie prsia s ananásom. Netradičný recept, ktorý je tak chutný že ho zje skoro každý

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1väčšie Kuracie prsia
1stredná Cibuľa
20 dkg Ananásový kompót
1- 1,5 dcl Kyslá smotana
2 ks Žľtky
1 zväzok Petržlenová vňať
2-3 pl Strúhanka
5 dkg Maslo
3 pl Olej
p.p. Soľ, korenie
p. ch. Korenie na kura

Kuracie prsia s ananásom. Netradičný recept, ktorý je tak chutný že ho zje skoro každý

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 537 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Ananás scedíme a nakrájame ich na drobné kusy. Petržlenovú vňať tiež nakrájame nadrobno. Prsia prerežeme v strede napol. Obe kusy osolíme, okoreníme.

2
Hotovo

Na masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, zložíme z ohňa a pridáme ananás, kyslú smotanu a žĺtka. Ochutíme soľou a korením, pridáme vňať a toľko strúhanky aby sme dostali hustú hmotu.

3
Hotovo

Kuracie prsia prudko opražíme na oleji a poukladáme ich do ohňovzdornej misy. Zakryjeme ananásovou zmesou. Na začiatku ich necháme prikryté aby mäso zmäklo, na konci pečenia odstránime vrch a upečieme do zlata.

4
Hotovo

Podávame s ananásovým kompótom!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Fantastický tradičný recept na zaváraný bravčový bôčik s rascou – Vynikajúca pochúťka!
Ďalší
Tradičný ruský pilaf. Rozvonia kuchyňu a poteší chuťové bunky celej rodine
Predošlý
Fantastický tradičný recept na zaváraný bravčový bôčik s rascou – Vynikajúca pochúťka!
Ďalší
Tradičný ruský pilaf. Rozvonia kuchyňu a poteší chuťové bunky celej rodine
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here