Ingrendiencie
-
400 g Kuracie prsia
-
1 ks Kyslá smotana
-
3 ks Vajcia
-
1 ks Paradajky
-
p.ch. Soľ, korenie
-
50 g Tvrdý syr
Popis
Kuracie prsia sú tak univerzálne, že ich môžete pripraviť snáď na milión spôsobov. Je to jemné mäsko, ktoré je hotové rýchlo a podávať ho môžete s akoukoľvek prílohou. Stavím sa, že sa vo Vašej chladničke vždy nachádza pár vajíčok, kyslá smotana a paradajky. Potom už budete potrebovať len kuracie prsia a skvelé jedlo máte na svete. Chýba už len jedna maličkosť a to správna kombinácia všetkých surovín.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Kuracie prsia si najskôr nakrájame na menšie kúsky. Kyslú smotanu si zmiešame s vajíčkami. |
2
Hotovo
|
Do vymastenej formy na pečenie dáme mäso, ktoré osolíme a okoreníme a zalejeme smotanovo-vaječnou zmesou. Posypeme nastrúhaným syrom a na vrch dáme nakrájanú paradajku, prípadne môžeme zvoliť aj paradajky sušené. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Dobrú chuť! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |