• Home
  • Koláče
  • Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!
0 0
Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

4 ks Vajcia
1,5 šálky Polohrubá múka
1 bal. Prášok do pečiva
p.ch. Práškový cukor
300 g Broskyne
1 bal. Vanilkový cukor
p.p. Mlieko

Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!

Kuchyňa:
  • 50 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Rýchle koláče sú tie najvďačnejšie, a preto spravidla aj najlepšie chutia. Nemáme s nimi veľa námahy a zároveň sa tešíme, ako famózne chutia. Presne taký recept máme pre Vás aj dnes. Broskyňový koláč môžete pripraviť ako z čerstvých, tak  i zo zaváraných broskýň a chutiť bude stále rovnako. Fantasticky!

(Visited 2 405 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Broskyne si nakrájajte na mesiačiky. Celá vajíčka rozšľahajte s cukrom a pridajte aj vanilkový cukor. Potom pridajte po menších dávkach múku a prášok do pečiva. Ak je cesto husté, pridajte trochu mlieka. Všetko spolu pekne zmiešajte. Cesto by malo mať konzistenciu hustej smotany.

2
Hotovo

Menší pekáč, alebo tortovú formu si vymažte maslom a vysypte múkou, následne do nej vylejte pripravené cesto. Navrch naskladajte mesiačiky broskýň a každú len ľahko zatlačte dovnútra.

3
Hotovo

Pečte vo vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 40-50 minút, do zlatista. Potom poprášte práškovým cukrom a podávajte so studenou kyslou smotanou.

Prajeme dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!
Ďalší
Pečené kura s majoránkovými zemiakmi na jednom pekáči 2v1!
Predošlý
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!
Ďalší
Pečené kura s majoránkovými zemiakmi na jednom pekáči 2v1!