0 0
Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
400 g1 ks Kuracie prsia
1 ks Cibuľa
1/2 ks Červená paprika
2 g Arašidy
2 ks Žľtky
1 ks Pór
hrsť Huby
1/2 ks Čínska kapusta
1 pl Solamyl
p.ch. Granulový cesnak
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Mletá červená paprika
5 pl Sojová omáčka
2 pl Worčestrová omáčka
1 dcl Kokosový olej

Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Kto má rád čínsku kuchyňu, určite si pochutí na tomto chutnom jedle. Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou.

(Visited 1 458 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najprv nasypeme do strednej misy solamyl, trochu korenia a granulovaného cesnaku, potom pridáme 1 pol. lyžicu vody (nie viac) a vytvoríme kašičku, do ktorej ešte vmiešame dva žĺtky. Potom nakrájame kuracie prsia na rezance a vložíme do misy a necháme asi 5 min. uležať.

2
Hotovo

Rozpálime čo najviac všetok olej na wok panvici a potom vložíme mäso a smažíme asi 8 minút, ale prvých 3 min. neustále miešame, aby sa mäso nezlepilo.

3
Hotovo

Potom mäso vyberieme do misy a dáme bokom. Väčšiu polku oleja odoberieme a na zvyšku opražíme na drobné rezančeky nakrájanú cibuľu, nakrájaný pór, červenú papriku, huby, pridáme trochu mletej papriky, granulovaného cesnaku, (arašidy) a prilejeme asi 1 dcl.vody a pod pokrievkou dusíme asi 10 min.

4
Hotovo

Na úplný koniec pridáme mäso, sójovú a worčestrovú omáčku, podľa chuti dosolíme, čínsku kapustu (dávame ku koncu, aby bola chrumkavá), ľahko prehrejeme a odstavíme z ohňa

5
Hotovo

Servírujeme s varenou ryžou.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde
Ďalší
Toto sú najlepšie jablkové buchty, aké ste kedy jedli! Stačí len 20 minút
Predošlý
Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde
Ďalší
Toto sú najlepšie jablkové buchty, aké ste kedy jedli! Stačí len 20 minút