• Home
  • Koláče
  • Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde
0 0
Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

55 g zmäknuté Maslo
1/2 čl Vanilková esencia
1/2 čl Kokosový extrakt
2 pl Kokosová smotana
štipka Soľ
1,5 hrnčeka Práškový cukor
1 hrnček Strúhaný kokos
180-240 g nasek. Horká čokoláda

Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Tiež maškrtne pozorujete tie krásne pralinky za výlohou cukrárstva? Teraz si ich môžete vyrobiť sami doma podľa receptu, ktorý sme objavili. Majú veľmi vláčny stred s plnou kokosovou chuťou a čokoláda krásne chrumká, keď sa do pralinky zahryznete :).

(Visited 308 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo
2
Hotovo

Rozšľahajte maslo, potom prilejte extrakty, smotanu a soľ. Postupne prisypávajte práškový cukor a naposledy vmiešajte strúhaný kokos.
Lyžicu zmesi dávkujte na plech vyložený papierom na pečenie a tvarujte do guľôčok.

3
Hotovo

Nechajte aspoň hodinu v chladničke pred namáčaním v čokoláde.
Rozpustite čokoládu nad parou alebo v mikrovlnnej rúre a každú guľôčku v nej namočte. Vráťte späť na papier na pečenie. Môžete ešte ozdobiť strúhaným kokosom.

4
Hotovo

Vložte do chladničky na stvrdnutie čokolády a tiež je tu skladujte.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou
Ďalší
Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou
Predošlý
Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou
Ďalší
Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here