Ingrendiencie
-
2 ks Kuracie prsia
-
3 pl Hrubá múka
-
2 ks Vajcia
-
5 pl Strúhanka
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.p. Olej
-
zloženie omáčky
-
300 ml Smotana na varenie
-
20 g Maslo
-
100 g Strúhaný parmezán
-
2 pl Kyslá smotana
-
p.ch. Petržlenová vňať
Popis
Podľa tohto receptu môžete svojej rodine pripraviť toto mäso v úprave vyprážaním, podávané s krémovou syrovou omáčkou. Stačí len zvoliť vhodnú prílohu. Jedlo bude vynikajúci so zemiakmi i s ryžou.
(Visited 1 805 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mäso nakrájajte a ochuťte koreninami. Obaľte ho v múke, vajci a strúhanke a osmažte v rozpálenom oleji. Nechajte mäso odkvapkať na papierových utierkach a pripravte omáčku. Zahrejte smotanu a pridajte maslo, syr a za neustáleho miešania varte. Akonáhle sa syr roztaví, odstavte z tepla a nalejte na mäso a prílohu. Ozdobte petržlenovou vňaťou a podávajte. |
2
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |