• Home
  • Koláče
  • Fantastická tvarohovo-jahodová torta: Bez múky, cukru a bez pečenia!
0 0
Fantastická tvarohovo-jahodová torta: Bez múky, cukru a bez pečenia!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

500 g Jemný tvaroh
2 pl Maslo
3-4 pl Vanilkový cukor
1 ks Žĺtko
1 bal. Číra želatína
300 g Jahody
Ďalej budeme potrebovať
1 bal. Jahodova želatína
250 ml Voda
300 g Jahody

Fantastická tvarohovo-jahodová torta: Bez múky, cukru a bez pečenia!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • Ďalej budeme potrebovať

Popis

Zdieľať
(Visited 778 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Torta bude „oddychovať“ v okrúhlej forme, takže si ju pripravíme. V miske si vyšľaháme maslo s vanilkovým cukrom a žĺtkom. Pridáme želatínu presne podľa návodu na obale a na záver aj tvaroh. Tvarohovú hmotu následne navrstvíme do formy a na vrch pridáme čerstvé jahôdky alebo tie z kompótu. Celú formu vložíme na hodinu do chladničky.

2
Hotovo

Medzitým si v miske rozmixujeme na kašu jahody. V hrnci si rozmiešame želatínu s vodou a keď bude hmota hotová, pridáme ju k rozmixovaným jahodám. Takéto jahodové pyré nakoniec dáme na vrch torty, resp. na vrch tvarohovej hmoty a necháme cez noc odpočívať v chladničke.

3
Hotovo

Potom podávame. Dobrú chuť.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Cesnakové žemle pripravené do pol hodiny. Určite ich vyskúšajte, sú jemné ako pavučinka a chuťovo fantastické.
Ďalší
Vanilkový krémový dezert z niekoľkých ingrediencií! Báječná chuť a ľahká príprava!
Predošlý
Cesnakové žemle pripravené do pol hodiny. Určite ich vyskúšajte, sú jemné ako pavučinka a chuťovo fantastické.
Ďalší
Vanilkový krémový dezert z niekoľkých ingrediencií! Báječná chuť a ľahká príprava!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here