Ingrendiencie
-
Kakaová časť
-
4 PL Kakao
-
150 g Kryštálový cukor
-
180 g Polohrubá múka
-
1/2 ks s 1ČL octu Prášok do pečiva
-
štipku Soľ
-
Vanilková esencia
-
240 ml Horúca voda
-
60ml+2PL oddel. Olej
-
Svetlá časť
-
100 g Kryštálový cukor
-
200 g Polohrubá múka
-
1/2 ks Prášok do pečiva
-
štipku Soľ
-
240 ml Horúca voda
-
Vanilková esencia
-
60 ml Olej
Popis
Pripravte svojej rodine a blízkym túto dvojfarebnú bábovku. Uvidíte, že nebudú veriť vlastným očiam. Všetci Vás budú podozrievať z toho, že ste ju určite kúpili. Vy však vďaka nášmu dnešnému receptu však budete vedieť, ako na to a zistíte, že príprava je úplne jednoduchá.
Pustite sa do dvojfarebnej bábovky bez mlieka a vajec ešte dnes.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Potrebujete 2 misky na prípravu ciest. Začnite miešaním suchých zložiek, pre obe časti v oddelených miskách a tiež oddelene miešanie mokrých zložiek prebieha rovnakým spôsobom. |
2
Hotovo
|
Potom prepojte zložky dohromady u oboch častí oddelene. Máte teda stále svetlé a tmavé cesto. |
3
Hotovo
|
Teraz už len nalejte striedavo do bábovkovej vymastenej a vysypanej bábovkovej formy. Prajeme Vám dobrú chuť! |