• Home
  • Hlavné jedlá
  • Dokonalá zapečená pizza z cestovín! Takú dobrotu ste ešte nejedli!
0 0
Dokonalá zapečená pizza z cestovín! Takú dobrotu ste ešte nejedli!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
Na cesto:
400 g Cestoviny
300 g Šampiňóny
p.ch. Šunka
p.ch. Kečup
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Oregáno
p.ch. Vegeta
na vymastenie Margarín
Na dresing:
2 ks Vajcia
1 šálka Jogurt
štipka Soľ

Dokonalá zapečená pizza z cestovín! Takú dobrotu ste ešte nejedli!

Kuchyňa:
  • Porcie 3
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • Na cesto:

  • Na dresing:

Popis

Zdieľať

Ak patríte medzi milovníkov cestovín, tento jednoduchý a veľmi rýchly recept si absolútne zamilujete. Môžete ho pripraviť ako úžasný obed, alebo večeru. Rodinu svojou nápaditosťou iste nielen prekvapíte, ale tiež si spoločne určite pochutnáte. Tento chutný a báječný recept si nenechávajte pre seba. Je jednoducho dokonalý!

(Visited 242 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najskôr si uvaríme cestoviny v osolenej, vriacej vode. Medzitým si na panvici si rozpálime olej, na ktorom osmažíme cibuľku a šampiňóny. Necháme vychladiť.
Uvarené a scedené cestoviny si zmiešame s nakrájanou morčacie šunkou, nastrúhaným syrom, salámou, údeným mäsom a kečupom.

2
Hotovo

Pridáme do zmesi osmažené šampiňóny s cibuľkou. Ochutíme soľou, oreganom, vegetou a korením.
Všetko spolu dôkladne premiešame a potom navrstvíme do tortovej formy na pečenie, ktorú sme si vymazali maslom. Polejeme kečupom a zasypeme nastrúhaným tvrdým syrom.

3
Hotovo

Prichádza čas na dresing. Vajíčka si rozšľaháme spolu s jogurtom alebo smotanou. Podľa vlastnej chuti pridáme soľ a korenie.
Vzniknutým dresingom zalejeme cestoviny, posypeme oreganom a pridáme ďalšiu vrstvu strúhaného syra.

4
Hotovo

Rozohrejeme si rúru na 200 stupňov. V predhriatej rúre pečieme cestovinovú pizzu dozlatista. Porcie podávame horúce.

Zdieľajte recept na zapečené pizza cestoviny aj s Vašimi priateľmi! Určite si na ňom pochutnajú rovnako ako Vy!

Lydia

Predošlý
Snáď každý Slovák miluje cesnačku. Kto by ju totiž nemiloval, že? Vyskúšajte preto tento recept na krémovú cesnačku v bochníku!
Ďalší
Pudingové tiramisu s banánom. Jednoduchý a rýchly krémový dezert
Predošlý
Snáď každý Slovák miluje cesnačku. Kto by ju totiž nemiloval, že? Vyskúšajte preto tento recept na krémovú cesnačku v bochníku!
Ďalší
Pudingové tiramisu s banánom. Jednoduchý a rýchly krémový dezert
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here