• Home
  • Rôzne
  • Najjednoduchšie a najrýchlejšie pizzovníky z lístkového cesta pripravené už za 5 minút
0 0
Najjednoduchšie a najrýchlejšie pizzovníky z lístkového cesta pripravené už za 5 minút

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 bal. Lístkové cesto
p.ch. Šunka
p.ch. Plátky syra
p.ch. Pizza korenie
p.p. Žĺtko

Najjednoduchšie a najrýchlejšie pizzovníky z lístkového cesta pripravené už za 5 minút

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Fantastické, rýchle a pritom tak jednoduché na prípravu. Naplniť môžete ľubovoľnou plnkou, ale aj tak najlepšie sú so šunkou a syrom. Postup prípravy je úplne jednoduchý a zaberie vám možno 5 minút, ak nie menej. 

(Visited 1 012 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Lístkové cesto rozvaľkáme na tenký plát. Ak ste kúpili už rozvaľkané, máte o starosť menej, stačí ho iba rozrolovať a stiahnuť papier.

2
Hotovo

Poukladáme plátky šunky, plátky syra a stočíme do rolády. Roládu nakrájame na slimáčiky, ktoré poukladáme do formy. Potrieme ich rozšľahaným žĺtkom, aby mali krásnu farbu, ešte ich posypeme pizza korením alebo oragenom a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov do zlata.

3
Hotovo
4
Hotovo
5
Hotovo

Plnka sa dá zameniť alebo k šunke a syru môžete pridať rôzne iné suroviny, napríklad kukuricu, slaninu, huby, olivy, cibuľu. Prípadne môžete cesto potrieť paradajkovým základom alebo kečupom.

6
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Recept na úplne dokonalý dezert, ktorý uspokojí aj tú najnáročnejšiu návštevu. Krásne vyzerá a jeho príprava Vám zaberie len pár minút času!
Ďalší
Lahodné horčičné karbonátky z mletého mäsa s jednoduchou prípravou – hotové za 15 minút!
Predošlý
Recept na úplne dokonalý dezert, ktorý uspokojí aj tú najnáročnejšiu návštevu. Krásne vyzerá a jeho príprava Vám zaberie len pár minút času!
Ďalší
Lahodné horčičné karbonátky z mletého mäsa s jednoduchou prípravou – hotové za 15 minút!