Ingrendiencie
-
p.ch. Bravčové rezne
-
p.ch. Soľ, korenie
-
2-3 ks Cesnak
-
3-4 pl Kyslá smotana
-
1 ks Cibuľa
-
2 ks Paradajky
-
150 g Strúhaný syr
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Bravčové rezne naklepeme, osolíme a okoreníme podľa chuti. |
2
Hotovo
|
Cesnak prelisujeme a zmiešame s majonézou alebo kyslou smotanou. Potrieme ňou obe strany rezňa. Položíme rezne na plech s papierom na pečenie. |
3
Hotovo
|
Cibuľu a paradajky nakrájame na kolieska a položíme na hornú časť rezňov. Najprv cibuľu a potom paradajku. |
4
Hotovo
|
Pečieme 20 minút pri teplote 200 stupňov. Rezne vyberieme, posypeme ich syrom a vrátime späť do trúby na 10-15 minút. Dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |