• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové plátky s kyslou kapustou a slaninou z panvičky pripravené za 10 minút!
0 0
Bravčové plátky s kyslou kapustou a slaninou z panvičky pripravené za 10 minút!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

700 g Kapusta
250 g Ružičkový kel
100 g Slanina
1 ks Cibuľa
p.ch. Soľ, korenie
4 plátky Bravčové mäso
na vyprážanie Olej

Bravčové plátky s kyslou kapustou a slaninou z panvičky pripravené za 10 minút!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Dnes si opäť predstavíme jeden z receptov na tzv. VŠETKO V JEDNOM. Je nutné objasniť si pojmy. Doba pečenia, je doba pečenia, tá síce trvá hodinu, ale príprava Vám zaberie ani nie 10 minút.

Aj preto sú tieto jedlá toľko obľúbené.

Všetko sa zmieša do jedného pekáča, priklopíme, pečieme a podávame.

Všetko takmer bez práce. Tieto bravčové plátky s kapustou a kelom budete úplne milovať.

(Visited 619 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Ružičkový kel umyjeme a vcelku ho uvaríme v osolenej vode. Až zmäkne, odstavíme a scedíme. Kapustu si spracujte po svojom. Pokiaľ Vám kyslý nálev vyhovuje, nevylievajte ho. Kapustu si môžete pokrájať na menšie kúsky. Predhrejte si rúru na 180 stupňov.

2
Hotovo

Plátky mäsa očistite a ľahko rozklepte. Rozohrejte olej v panvici a mäso osmažte z oboch strán. Nechajte ho zatiahnuť a odstavte.
V oleji, na ktorom ste opekali mäso, osmažte tiež na kúsky pokrájanú slaninu.

3
Hotovo

Teraz všetko zmiešajte s kapustou. Pridajte k kapusta teda ružičkový kel, slaninu, soľ a korenie. Zmes dobre premiešajte a dajte do zapekacej misy, alebo do pekáča. Môžete piecť tiež v remoske. Na kapustovú zmes položte plátky mäsa a prikryte. Pečte zhruba hodinu, alebo podľa skúseností s Vašou rúrou.

4
Hotovo

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Lydia

Predošlý
Jednoduchý trik, vďaka ktorému upečiete vždy najlepšie mäkkučké piškótové cesto na koláč, ktoré bude jemné ako obláčik!
Ďalší
Vynikajúce lahodné tvarohové rezy bez múky, ktoré môžete jesť aj večer bez výčitiek
Predošlý
Jednoduchý trik, vďaka ktorému upečiete vždy najlepšie mäkkučké piškótové cesto na koláč, ktoré bude jemné ako obláčik!
Ďalší
Vynikajúce lahodné tvarohové rezy bez múky, ktoré môžete jesť aj večer bez výčitiek