0 0
Bravčové na leči s tarhoňou.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Bravčové mäso
1 ks Cibuľa
1 ks Lečo
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Olej
400 g Tarhoňa

Bravčové na leči s tarhoňou.

Kuchyňa:
  • Porcie 5
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Pokiaľ nemáte lečo zavárané, pred samotným varením si ho pripravte. Síce sa samotná doba varenia predĺži, ale výsledok stojí za tu námahu. Prípadne si počas varenia pridajte len samotnú rajčinu a papriku. Za hodinu je výborný obed na stole.

(Visited 660 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Cibuľu nakrájame na malé kocky a orestujeme ju v hrnci na troške oleja.
Mäso nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Mäso pridáme ku cibuli a restujeme asi 5 min.

2
Hotovo

K mäsu pridáme 2 PL z leča a zvyšné lečo rozmixujeme ponorným mixérom. Toto rozmixované lečo taktiež pridáme k mäsu a varíme, pokiaľ mäso nebude mäkké.

3
Hotovo

Tarhoňu orestujeme dozlata na troške oleja. Potom ju zalejeme vodou, tak aby voda bola asi 1 cm nad tarhoňu. Osolíme a za občasného miešania dusíme, pokým sa nevyparí všetka voda a tarhoňa nebude mäkká.

4
Hotovo

Keď bude mäso mäkké, dochutíme omáčku soľou a mletým čiernym korením.

Lydia

Predošlý
Pirohy plnené čerešňami a orieškami.
Ďalší
Chrenová alebo kôprová omáčka podľa vlastnej chuti
Predošlý
Pirohy plnené čerešňami a orieškami.
Ďalší
Chrenová alebo kôprová omáčka podľa vlastnej chuti
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here