• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!
0 0
Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Bravčový bok
1 pl Sojová omáčka
1 čl Kečup
1 čl Horčica
1 čl Med
p. ch. Soľ, korenie
p.p. Olej

Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!

Cuisine:
  • 35 min.
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Nebeská chuť je dosiahnutá marinovaním, s akýmkoľvek obložením.

(Visited 1 462 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Sójovú omáčku zmiešame s kečupom, horčicou a medom.

2
Done

Mäso si dáme stranou nahor, nasypeme ho soľou, umiestnime do misky a nalejeme na pripravený bok, mäso pekne premasírujeme.

3
Done

Potom ho vložte do chladničky na niekoľko hodín. Keď je strana dobre absorbovaná, vyberte ju z chladničky, vložte do misky, polejeme trochou oleja, pokryjeme hliníkovou fóliou a predhriatu rúrou a pečieme na 170 stupňov po dobu 30 minút.

4
Done

Potom fóliu vyberte a pečte do chrumkava.

Dobrú chuť!

Lydia

previous
Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií
next
Toto je najlepší recept na dolky. Pripravujem ho aj deťom v škole a vždy sa všetko zje
previous
Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií
next
Toto je najlepší recept na dolky. Pripravujem ho aj deťom v škole a vždy sa všetko zje