Ingrendiencie
-
7 ks Zemiaky
-
250 g Cestovina-fliačky
-
50 g Maslo
-
p.p. Olivový olej
-
1 väčšia Cibuľa
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Rasca
-
p.ch. Mletá červená paprika
Popis
Prichystajte si vynikajúci granadír podľa nášho receptu. Určite vám zachutí! Granadír je jednoduché jedlo, ktoré zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte ho urobiť podľa nášho receptu. bezpodmienečne zachutí všetkým. Ak chcete svojich hostí prekvapiť a ukázať im niečo nové, pridajte opečenú slaninku, trocha pečenej krkovičky, či podusenú kyslú kapustu. Kvôli výraznejšej chuti môžete jedlo podávať aj s kyslými uhorkami. Nimi určite nič nepokazíte!
Recept:
Vyskúšajte bezmäsitý pokrm, ktorý zalahodí každému. Je časovo nenáročný a ľahký na svoju prípravu. A najlepšie je, že naň treba len niekoľko surovín, ktoré sa nájdu v každej domácnosti.
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Ako prvé oškrabeme zemiaky, ktoré následne aj umyjeme a pokrájame ich na menšie kocky. |
3
Hotovo
|
Zemiaky za stáleho miešania restujeme na miernom ohni približne 5 minút, pokým sa zemiaky obalia v opraženej cibuľke. |
4
Hotovo
|
Zatiaľ dáme uvariť do osolenej vody fliačky (odporúčame použiť domáce). Po dovarení cestovín vodu scedíme napríklad pomocou sitka. Dovarené zemiaky odstavíme, pridáme fliačky a poriadne premiešame. |
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |