Tento recept je pre mňa spomienkou na moje detstvo. Moja babička nám ho robievala skoro každý víkend! Teraz vám prinášam tento recept ja. Stačí vybrať zapekaciu misu, zmiešať zopár surovín...
Čo Vás napadne, keď počujete slovo „Taliansko“? Prvá vec, ktorá napadne nás, sú jednoznačne cestoviny – ochutené, korenené a pokorné jedlo. A čo viac, je to tak rýchly a jednoduchý pokrm, že...
Dnes Vám predstavíme recept, ktorý zvládne aj úplný začiatočník. Zapečené cestoviny so smotanovou omáčkou a baklažánom sú fantastické jedlo, ktoré málokto pozná, ale každý sa po ňom ešte dlho olizuje. Príprava...
Čo Vás napadne, keď počujete slovo „Taliansko“? Prvá vec, ktorá napadne nás, sú jednoznačne cestoviny – ochutené, korenené a pokorné jedlo. A čo viac, je to tak rýchly a jednoduchý pokrm, že...