0 0
Králičie stehná s červenou cibuľou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2 ks/stehien/ Zajačie mäso
p.p. Strúhanka
2 ks Strúčiky cesnaku
4 ks Červená cibuľa
p.p. Olej
250 ml Kurací vývar
150 ml Biele víno
3 ks Čerstvý rozmarín
p.ch. Grilovacie korenie
p.ch. Soľ

Králičie stehná s červenou cibuľou

Kuchyňa:
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Stehná z králika, zapečené do chrumkava s červenou cibuľou. Podávame s cestovinou, čerstvou žeruchou a ozdobíme rukolou. Skvelý obed je hotový 🙂

(Visited 706 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Umyté, osušené králičie stehná osolíme a posypeme grilovacím korením. Na panvici rozpálime olej a stehná z oboch strán opečieme. Podlejeme ich hydinovým vývarom, prikryjeme a pod pokrievkou dusíme 30-40 minút.

2
Hotovo

Preosiatu strúhanku zmiešame s prelisovaným cesnakom a nasekanými lístkami rozmarínu. Udusené stehná preložíme do vymastenej zapekacej misy. Posypeme ich ochutenou strúhankou a na povrchu pokvapkáme olejom.

3
Hotovo

Pridáme rozkrojené červené cibule, podlejeme bielym vínom, trochou vývaru a vo vyhriatej rúre zapekáme asi 20 minút. Podávame s cestovinami posypanými žeruchou a ozdobíme rukolou.

Lydia

Predošlý
Tvarohovo – mangové nanuky
Ďalší
Krémová jablková polievka.
Predošlý
Tvarohovo – mangové nanuky
Ďalší
Krémová jablková polievka.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here