• Home
  • Večere
  • Ak ste ešte nikdy neskúšali uvariť pečienku na paradajkovej šťave, tak to by ste mali, niečo tak chutné som dávno nejedol
0 0
Ak ste ešte nikdy neskúšali uvariť pečienku na paradajkovej šťave, tak to by ste mali, niečo tak chutné som dávno nejedol

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

500 g Kuracia pečeň
1 ks Cibuľa
2 ks Zelená paprika
2 ks Červená paprika
200 ml Paradajkový pretlak
1 nožička Klobása
200 g Šampiňóny
200 ml Voda
2 pl Olej
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Chilli korenie

Ak ste ešte nikdy neskúšali uvariť pečienku na paradajkovej šťave, tak to by ste mali, niečo tak chutné som dávno nejedol

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Naozaj tento recept je neprekonateľný.

(Visited 492 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Pripravíme si hlbšiu panvicu (na ktorú máme aj pokrievku) alebo stredne veľký hrniec – komu čo lepšie vyhovuje, ja som varila v hlbokej teflónovej panvici .

2
Hotovo

Najskôr si nakrájame cibuľu a to na menšie kocky. Ďalej si pripravíme kuracie pečienky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, spolu s klobáskou. Do panvice či hrnca si dáme zovrieť olej, na ktorom orestujeme najskôr cibuľu, do ktorej po pár minútkach pridáme i kuracie pečienky spolu s na kúsky nakrájanou klobáskou. Spolu restujeme cca 5 minút.

3
Hotovo

Medzičasom si nakrájame zvyšné suroviny – t. j. zelenú papriku, kápiu a šampiňóny. Papriku som krájala na menšie pásiky a šampiňóny som len tak hala-bala posekala na menšie kúsky.

4
Hotovo

Nakrájané papriky spolu so šampiňónmi pridáme k pečienke s klobáskou a pridáme aj rajčinový pretlak a troška vody. Všetko spolu dusíme až do zmäknutia papriky a šampiňónov, cca 25 minút. Pečienku je vhodné dochucovať až na konci varenia, aby nezhorkla, takže všetky koreniny pridávam až po dovarení úplne na záver.

5
Hotovo

Po odstavení z plameňa som teda dochutila podľa seba soľou, mletým čiernym korením a mletým chilli. Premiešame a môžeme servírovať s ryžou, no podľa mňa by bohate postačil i čerstvý chlebík .

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Tie najlepšie kuracie rolky so šunkou a syrom na svete!
Ďalší
Manžel ochutnal tento jednoduchý veterník z plechu, a odvtedy ho musím robiť každý víkend. Je naozaj vynikajúci!
Predošlý
Tie najlepšie kuracie rolky so šunkou a syrom na svete!
Ďalší
Manžel ochutnal tento jednoduchý veterník z plechu, a odvtedy ho musím robiť každý víkend. Je naozaj vynikajúci!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here