Ingrendiencie
-
1 ks 30% Smotana
-
500 g Mascarpone
-
2 pl Práškový cukor
-
400 g Karamelové kondenz .mlieko
-
50 g Mliečna čokoláda
-
cca 250 g Kekse
Popis
Fantastický dezert na popoludnie. Všetko zvládnete pripraviť do 30 minút.
(Visited 492 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Dobre ochladenú smotanu (dajte ju pred šľahaním na 15 minút do mrazničky i s metličkami od šľahača a miskou) vyšľaháme s mascarpone a práškovým cukrom na hustý krém. |
2
Hotovo
|
Na dne plechu na pečenie, ktorý je vyložený papierom na pečenie uložte vrstvu sušienok. Potom navrstvíme krém, uložíme druhú vrstvu keksov a natrieme karamelové salko (tiež dobre vychladené). |
3
Hotovo
|
Posypeme strúhanou čokoládou. Podávame vychladené, ale u nás sa zákusok rozoberá hneď. |