Ingrendiencie
-
2/3 hrnčeka Hladká múka
-
5,5 hrnčeka Strúhaný kokos
-
1/2 čl Soľ
-
1plechovka Kondenzované mlieko
-
2 čl Vanilková esencia
-
1 čl Mandľový extrakt
-
12 g Čokoláda na varenie
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Predhrejte rúru na 180 ° C. Vyložte plech papierom na pečenie. |
2
Hotovo
|
Pečte približne 11 minút, alebo kým okraje nezačnú hnednúť. Nechajte úplne vychladnúť. |
3
Hotovo
|
Polovicu každej kokosky namočte do rozpustenej čokolády a nechajte stuhnúť v izbovej teplote. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |