• Home
  • Koláče
  • Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií
0 0
Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ideálny recept, keď nechcete tráviť v kuchyni plno času alebo dokonca zapínať rúru :). Stačia vám len tri ingrediencie a ani nie za pol hodiny budete mať pripravené snehobiele čokoládové pralinky s náplňou z krémového syra a maslových sušienok.

  • Doba prípravy: 20 minút
  • Porcie: cca 18 kúskov
(Visited 201 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Sušienky rozdrvte v mixéri alebo pomocou valčeka a nasypte ich do misky. Pridajte krémový syr a rozmiešajte do hustejšie zmesi.

2
Hotovo

Zo zmesi tvarujte guličky a vkladajte ich na plech vyložený papierom na pečenie. Plech potom vložte do mrazničky aspoň na 15 minút.

3
Hotovo

Nad parou alebo v mikrovlnke rozpustite bielu čokoládu, guľôčky vyberte z mrazničky a každú z nich namočte v čokoláde tak, aby bola úplne obalená.

4
Hotovo

Vracajte ich na plech a ihneď posypte vybraným zdobením. Nechajte stuhnúť a potom skladujte vo vzduchotesnej nádobe v chlade.
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Malý trik mi pomohol pripraviť najlepšie jedlo na svete „Mäso po francúzsky“. Moja rodina ho zbožňuje.
Ďalší
Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!
Predošlý
Malý trik mi pomohol pripraviť najlepšie jedlo na svete „Mäso po francúzsky“. Moja rodina ho zbožňuje.
Ďalší
Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here