Ingrendiencie
-
200 g Klobása
-
200 g Fusilli cestoviny
-
2 pl Olivový olej
-
1 konzervu Paradajkové pyré
-
1 ks Strúčiky cesnaku
-
p. ch. Parmezán
-
p. ch. Soľ, korenie
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Klobásu si nakrájame na kolieska a s jemne nasekaným cesnakom restujeme na panvici, na ktorej sme predhriali olivový olej asi 2 minúty. |
2
Hotovo
|
Pridáme paradajkový pretlak a za stáleho miešania varíme až kým omáčka nezhustne. |
3
Hotovo
|
Osolíme, okoreníme a môžeme primiešať k vopred uvareným cestovinám. Nezabudneme posypať parmezánom, dozdobiť čerstvými bylinkami a môžeme podávať. Dobrú chuť! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |