Ingrendiencie
-
60 dkg Hladká múka
-
3 dkg Čerstvé droždie
-
1 dcl Mlieko
-
1 čl Kryštálový cukor
-
25 dkg Margarín
-
25 dkg Tvaroh
-
20-30 dkg Strúhaný syr
-
175 g Kyslá smotana
-
3 ks Žľtky
-
1 čl Soľ
Popis
Ak si chceš pripraviť slané pečivo, tento recept nevynechaj, budeš prekvapený aké sú chutné tieto pagáče!
(Visited 939 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Cesto vyvaľkáme na hrúbku 1 cm, posypeme strúhaným syrom (2/3) , zrolujeme a necháme znovu odležať v chladničke asi 30 minút. Po odležaní rolky vyvaľkáme na 3 cm hrubý obdĺžnik. Potrieme žĺtkom a posypeme zvyšným syrom. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |