Ingrendiencie
-
1 kg Bravčové karé
-
80 g Huby
-
1/2 ks Cibuľa
-
p.ch. Soľ, korenie
-
3 PL Horčica
-
p.p. Hladká múka
-
p.p. Strúhanka
-
1 ks Vajcia
-
3 ks Strúčiky cesnaku
-
1 PL Maslo
-
250 ml z húb Voda
-
250 ml-30% Smotana
-
1/2 ČL Tymián sušený
Popis
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá. Ak máte chuť na niečo nové, tento recept je priamo pre vás! …
Navyše, ak nemáte radi horčicu, môžete ju vynechať alebo pridať inú omáčku … alebo dokonca zvoliť inú plnku! Bude chutiť celej rodine!
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Každý kus mäsa osolíme a okoreníme. Potrieme horčicou, pridáme cibuľu a huby. Urobíme kapsičku. Hotové kapsičky obalíme v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. Pečieme 30 minút pri 190 ° C |
3
Hotovo
|
V panvici rozpustíme maslo, opražíme nakrájaný cesnak a cibuľu, pridáme zvyšné huby, tymian a vodu z húb. Varíme približne 3 minúty. Zmenšíme plameň, pridáme smotanu, soľ a korenie. Pridáme bravčové kapsičky a pod pokrievkou necháme dusiť 10 minút. |
4
Hotovo
|
Ak kapsičky nechcete piecť, môžete ich aj smažiť v panvici z oboch strán. Potom ich vyberte a v rovnakej panvici urobte omáčku. Dobrú chuť! |