Ingrendiencie
-
800-1000 g Bravčové koleno
-
5-6 ks Strúčiky cesnaku
-
1 ČL Soľ
-
1 ČL Čierne korenie
-
1ČL Med
-
1 PL Majonéza
-
1 ČL Horčica
Popis
Kolená. Ak sú pripravené správne, môžu Vás skutočne ohromiť . Skúste napríklad tento recept a určite si pochutnáte. Je to veľmi jednoduché!
(Visited 470 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Koleno vyčistite, umyte a usušte. Preveďte hlbšie rezy do kože a vložte strúčiky cesnaku. |
2
Hotovo
|
Nechajte mäso marinovať najlepšie cez noc. |
3
Hotovo
|
Koleno umiestnite do plechu, alebo pekáča a pečte v rúre 2 až 2,5 hodiny pri 160-170 stupňoch. |
4
Hotovo
|
Po vypnutí rúry nechajte mäso ešte 30 minút dôjsť v teple a môžete podávať. |