• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!
0 0
Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2 kg Bravčová panenka
1 ks Cibuľa
1ks Zelená cibuľka
250 ml Kyslá smotana
75 ml Smotana na varenie
50 ml Slnečnicový olej
100 g Maslo
p.ch. Soľ, korenie

Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!

Kuchyňa:
  • Porcie 8
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Bravčová panenka je pre mnohých veľmi lahodným a kvalitným kusom mäsa, ktoré majú radi aj deti. Ak neviete, čo dnes na obed a všetky nápady sa vám už zdajú otrepané, stavte na lahodné medailónky na smotane. Doplňte ich varenými zemiakmi a za pár minút máte na stole kulinársky skvost.

(Visited 1 940 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najprv si pripravené mäso nakrájame na menšie kúsky s približnou hrúbkou 2 až 3 cm. Tie potom osmažíme na rozohriatej panvici poliatej olejom (použijeme 25 ml z uvedeného množstva). Medailónky z bravčovej panenky necháme osmažiť z oboch strán, pokiaľ nemajú zlatistú farbu.

2
Hotovo

Následne medaiónky jeden po druhom vyberieme na tanier a výpek z mäsa nevylievame. Pridáme zvyšný olej a keď je rozpálený, pridáme nakrájanú klasickú cibuľu a tiež zelenú cibuľku a za občasného miešania ich smažíme, pokiaľ nie je cibuľa sklovitá.

3
Hotovo

Potom k cibuli pridáme kyslú smotanu a kúsok masla. Omáčku okoreníme a osolíme podľa chuti a dôkladne premiešame. Na záver pridáme smotanu na varenie, ktorá celú omáčku lahodne zjemní. Keď sú všetky ingrediencie premiešané a smotana horúca, na panvicu znovu pridáme osmažené kúsky mäsa.

Lydia

Predošlý
Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!
Ďalší
Mäsové guličky so strúhanou zeleninou a zemiakmi – to všetko na jednom plechu! Dokonalosť!
Predošlý
Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!
Ďalší
Mäsové guličky so strúhanou zeleninou a zemiakmi – to všetko na jednom plechu! Dokonalosť!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here