Ingrendiencie
-
5 ks Varené zemiaky
-
2 ks Vajcia
-
100 g Strúhanka
-
100 g Syr
-
p.p. k pečeniu Olej
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Od tohto niet jednoduchšieho a lepšieho jedla! Aj dvojnásobná dávka bude málo!
(Visited 997 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zemiaky očistíme, uvaríme a postrúhame na strúhadle s menšími dierkami. Okoreníme a osolíme. Syr narežeme na tenké plátky a vajíčka s vidličkou vybijeme. |
2
Hotovo
|
S mokrou rukou vytvarujeme so zemiakov krokety, do stredu každej krokety jeden plátok syru a obalíme vo vajíčku a v strúhanke, vo väčšom množstve oleja upečieme na chrumkavé. |
3
Hotovo
|
Môžeme jesť teplé ale aj studené, aj tak sú vynikajúce. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |