• Home
  • Rôzne
  • Zdravý karfiol bez smaženia sa stane zaručene vaším novým obľúbeným jedlom!
0 0
Zdravý karfiol bez smaženia sa stane zaručene vaším novým obľúbeným jedlom!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1ks menší Karfiol
2/3 šálky Strúhanka
1/2ČL Granulový cesnak
1 ČL Mletá červená paprika
2 ks Vajcia
1/2 šálky Strúhaný syr
podľa chuti Soľ
podľa chuti Čierne korenie
Olej

Zdravý karfiol bez smaženia sa stane zaručene vaším novým obľúbeným jedlom!

Cuisine:
  • 35 min.
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Pripravte si chutný karfiol bez smaženia v chutnom chrumkavom cestíčku zo syra a strúhanky.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Karfiol umyjeme, rozdelíme na menšie ružičky, ktoré uvaríme v osolenej vode po dobu 4-5 minút. Uvarené ružičky scedíme a ihneď opláchneme pod tečúcou studenou vodou.

2
Done

Vo väčšej miske zmiešame najemno nastrúhaný syr, strúhanku, soľ, čierne korenie, cesnak, mletú papriku a v druhej miske poriadne rozšľaháme vajíčka.

3
Done

Pripravíme si plech, ktorý vyložíme papierom na pečenie, jemne ho potrieme rastlinný olejom

4
Done

Ružičky karfiolu najskôr obalíme vo vajíčku a potom v zmesi syra a strúhanky. Poukladáme na papier a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 15-20 minút.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priateľmi na facebooku!

Lydia

previous
Babičkine cesnakové trojuholníčky – robím ich vždy z dvojitej dávky, pretože zo stola zmiznú behom chvíle!
next
FIT šťavnaté lasagne s cuketou, baklažánom a parmezánovým bešamelom nielen pre vegetariánov!
previous
Babičkine cesnakové trojuholníčky – robím ich vždy z dvojitej dávky, pretože zo stola zmiznú behom chvíle!
next
FIT šťavnaté lasagne s cuketou, baklažánom a parmezánovým bešamelom nielen pre vegetariánov!