Ingrendiencie
-
4 plátky Kuracie prsia
-
2 ks žlté Paprika
-
8 plátkov Slanina
-
4 plátky Šunka
-
2 ks Pálivá paprika
-
2 ks Jarná cibuľka
-
200 g Strúhaný syr
-
2 pl Horčica
-
1 ks Kalifornská paprika
-
p.p. Soľ
-
p.p. Biele mleté korenie
-
p.ch. Korenie na kura
-
p.p. Olej
-
40 ml Kyslá smotana
Popis
V novom roku sa mnoho ľudí snaží udržať si váhu, alebo pár kíl zhodiť. K tomu je mimo aktivity a cvičenia vhodné prispôsobiť tiež stravu a jesť vyváženú stravu bohatú na bielkoviny a vlákninu.
Presne taký je dnešný recept, ktorý je veľmi jednoduchý na prípravu. Kuracie mäso je diétne a ľahko stráviteľné. Zapekanie je tiež vhodným spôsobom prípravy jedla, pretože Vám ušetrí veľa času.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Nakrájajte papriky a cibulu na plátky. |
2
Hotovo
|
Na každý kus mäsa poukladajte slaninu, papriku (žltú, kalifornskú a pikantnú) a jarnú cibuľku. Pridajte šunku, pokvapkajte kyslou smotanou, a nakoniec posypte syrom. |
3
Hotovo
|
Pečte pri 180 stupňoch cca 35-40 minút. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |