0 0
Skvelé pirohy s mäsom si obľúbila celá naša rodina!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
12 ks Zemiaky
1 ks Vajcia
65 g Hladká múka
300 g Mleté bravčové mäso
1 čl Škrobu
p. ch. Soľ, korenie

Skvelé pirohy s mäsom si obľúbila celá naša rodina!

Cuisine:
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Dnes sa s vami podelíme o recept z Litvy. Odporúčame podávať túto pochúťku s kyslou smotanou alebo maslom. Najlepšia chuť je s roztaveným maslom, slaninou a smaženou cibuľkou.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Polovicu zemiakov pripravte a potom z nich spravte kašu.
Zvyšné zemiaky postrúhajte a vytlačte prebytočnú šťavu

2
Done

Zemiaky zmiešajte s varenými zemiakmi a strúhanými, pridajte škrobovú šťavu, suchý škrob, múku, vajce, korenie a dobre premiešajte.

3
Done

Z výsledného cesta pripravte menšie placky, do každej vložte lyžicu mletého mäsa, pretlačte cesto cez okraje a vytvorte požadovaný tvar, ako je znázornené.

4
Done

Vložte vodu do hrnca a pridajte k varu. Varíme 15 minút,

Hotovo!

Lydia

previous
Toto sú tajomstvá tej správnej huspeniny. Takú dobrú ste ešte nejedli, pritom príprava je tak jednoduch
next
Nadýchaná Bailey ‚s pena. Ak chcete potešiť a ohromiť niečím jedinečným, toto je to pravé.
previous
Toto sú tajomstvá tej správnej huspeniny. Takú dobrú ste ešte nejedli, pritom príprava je tak jednoduch
next
Nadýchaná Bailey ‚s pena. Ak chcete potešiť a ohromiť niečím jedinečným, toto je to pravé.