0 0
Skvelé pirohy s mäsom si obľúbila celá naša rodina!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
12 ks Zemiaky
1 ks Vajcia
65 g Hladká múka
300 g Mleté bravčové mäso
1 čl Škrobu
p. ch. Soľ, korenie

Skvelé pirohy s mäsom si obľúbila celá naša rodina!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Dnes sa s vami podelíme o recept z Litvy. Odporúčame podávať túto pochúťku s kyslou smotanou alebo maslom. Najlepšia chuť je s roztaveným maslom, slaninou a smaženou cibuľkou.

(Visited 260 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Polovicu zemiakov pripravte a potom z nich spravte kašu.
Zvyšné zemiaky postrúhajte a vytlačte prebytočnú šťavu

2
Hotovo

Zemiaky zmiešajte s varenými zemiakmi a strúhanými, pridajte škrobovú šťavu, suchý škrob, múku, vajce, korenie a dobre premiešajte.

3
Hotovo

Z výsledného cesta pripravte menšie placky, do každej vložte lyžicu mletého mäsa, pretlačte cesto cez okraje a vytvorte požadovaný tvar, ako je znázornené.

4
Hotovo

Vložte vodu do hrnca a pridajte k varu. Varíme 15 minút,

Hotovo!

Lydia

Predošlý
Toto sú tajomstvá tej správnej huspeniny. Takú dobrú ste ešte nejedli, pritom príprava je tak jednoduch
Ďalší
Nadýchaná Bailey ‚s pena. Ak chcete potešiť a ohromiť niečím jedinečným, toto je to pravé.
Predošlý
Toto sú tajomstvá tej správnej huspeniny. Takú dobrú ste ešte nejedli, pritom príprava je tak jednoduch
Ďalší
Nadýchaná Bailey ‚s pena. Ak chcete potešiť a ohromiť niečím jedinečným, toto je to pravé.