• Home
  • Hlavné jedlá
  • Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!
0 0
Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
800 g Mleté bravčové mäso
250 g Strúhaný syr
p.ch. Soľ, korenie
Pre obaľovanie
p.p. Hladká múka
p.p. Vajcia
p.p. Strúhanka

Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • Pre obaľovanie

Popis

Zdieľať

Mleté mäso je skvelou surovinou napríklad na prípravu burgerov, ktoré sú u nás čoraz viac populárne. Nezabúdajme ale ani na tradičné slovenské pokrmy, ktoré môžeme z mletého mäsa pripravovať.

Najmä ak sa jedná o bravčové mäso, je skvelý nápad pripraviť si vynikajúce holandskérezne. Mleté mäso zmiešané so syrom v zlatistom trojobale je stávkou na istotu. Stačí si len vybrať vhodnú prílohu.

(Visited 486 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso zmiešajte so syrom a dochuťte ho korením. Vytvorte niekoľko knedlí a tie potom stlačte rukou do placky.

2
Hotovo

Tieto placky obaľte tradičným spôsobom v trojobale – teda najprv v múke, potom vo vajci, a nakoniec v strúhanke.

3
Hotovo

Rezne zmažte v horúcom oleji a ihneď podávajte s vhodnou prílohou.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Tieto jemné tvarohové koláčiky sú darom z nebies, ako držať diétu! Nepriberiete, ani keď si ich dáte vo večerných hodinách!
Ďalší
Tu je návod od mojej babičky, ako variť krúpy, na ktoré sa akosi zabudlo. Dokonca chutili aj deťom a pýtali si dupľu!
Predošlý
Tieto jemné tvarohové koláčiky sú darom z nebies, ako držať diétu! Nepriberiete, ani keď si ich dáte vo večerných hodinách!
Ďalší
Tu je návod od mojej babičky, ako variť krúpy, na ktoré sa akosi zabudlo. Dokonca chutili aj deťom a pýtali si dupľu!