• Home
  • Hlavné jedlá
  • Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!
0 0
Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
800 g Mleté bravčové mäso
250 g Strúhaný syr
Soľ
Čierne korenie
Pre obaľovanie
Hladká múka
Vajcia
Strúhanka

Vyprážané holandské rezne z mletého mäsa plnené strúhaným syrom!

Kuchyňa:
  • Porcie 8
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Pre obaľovanie

Popis

Zdieľať

Mleté mäso je skvelou surovinou napríklad na prípravu burgerov, ktoré sú u nás čoraz viac populárne. Nezabúdajme ale ani na tradičné slovenské pokrmy, ktoré môžeme z mletého mäsa pripravovať.

Najmä ak sa jedná o bravčové mäso, je skvelý nápad pripraviť si vynikajúce holandské rezne. Mleté mäso zmiešané so syrom v zlatistom trojobale je stávkou na istotu. Stačí si len vybrať vhodnú prílohu.

(Visited 508 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso zmiešajte so syrom a dochuťte ho korením. Vytvorte niekoľko knedlí a tie potom stlačte rukou do placky. Tieto placky obaľte tradičným spôsobom v trojobale – teda najprv v múke, potom vo vajci, a nakoniec v strúhanke.

2
Hotovo

Rezne smažte v horúcom oleji a ihneď podávajte s vhodnou prílohou.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Namiesto jednohubiek a chlebíkov robím toto. Pomazánka za pár minút a aj staršie pečivo je zjedené
Ďalší
Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!
Predošlý
Namiesto jednohubiek a chlebíkov robím toto. Pomazánka za pár minút a aj staršie pečivo je zjedené
Ďalší
Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!