• Home
  • Večere
  • Už nikdy nebudete vyhadzovať starší chlieb do koša. Dala som ho na panvicu, pridala pár vecí a chutné jedlo bolo na stole
0 0
Už nikdy nebudete vyhadzovať starší chlieb do koša. Dala som ho na panvicu, pridala pár vecí a chutné jedlo bolo na stole

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
700 g Chleba
80 g Parmezán
50 ml Olivový olej
10 ks Cherry paradajky
200 g Mozzarella
2 ks Vajcia
300 ml Mlieko
150 g Šunka
1 čl Oregáno
p.p. Soľ, korenie

Už nikdy nebudete vyhadzovať starší chlieb do koša. Dala som ho na panvicu, pridala pár vecí a chutné jedlo bolo na stole

Kuchyňa:
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Čo robíte s tvrdším chlebom spred niekoľkých dní? Kŕmenie vtáčikov je ušľachtilý čin, no pravdepodobne väčšina z nás ho jednoducho vyhodí do koša a uteká do obchodu kúpiť ďalší čerstvý kus pečiva. Ponúkame vám recept, s ktorým vyhadzovanie chleba sa stane minulosťou. Bude vám stačiť 30 minút po ktorých nasýtite celú rodinu. Tomu sa hovorí ekonomické stravovanie!

(Visited 796 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Chlieb narežte na malé kocky a vysypte ich do hlbokej misky.

2
Hotovo

Pridajte k ním vajcia, korenie a soľ. Syr si nastrúhajte na jemnom strúhadle. 40 g syra pridajte do chlebovej zmesi. Dajte si ohriať mlieko, no neprivádzajte ho k varu. Vylejte ho do vytvorenej zmesi a dôkladne všetko premiešajte.

3
Hotovo

Vezmite si panvicu a potrite ju rastlinným olejom. Chlebové cesto si rozdeľte na dve časti. Jednu polovicu položte na panvicu a rozmiestnite po celom dne.

4
Hotovo

Šunku si narežte na plátky a umiestnite ju na vrch cesta. Pridajte nakrájané paradajky a všetko posypte oreganom. Polejte olivovým olejom, posypte 40 g parmezánu a prikryte tenkými plátkami mozzarelly. Nakoniec na vrch umiestnite aj druhú časť chlebového cesta.

5
Hotovo

Postavte si panvicu na mierny oheň a smažte dozlatista. Vezmite si pokrievku a panvicu prikryte. Opatrne koláč otočte pomocou taniera na druhú stranu a vložte ho naspäť na panvicu.

6
Hotovo

Je čas servírovať!
Tento slaný koláč môžete podávať samostatne, alebo ako prílohu k zeleninovej polievke. Veríme, že každý ocení vašu vynaliezavosť a bude sa týmto jedlom inšpirovať aj vo vlastnej kuchyni.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Domáce kokosové mlieko: Potrebovať budete len 2 suroviny a hotové ho máte už za pár minút. Ak sa ho naučíte pripraviť, v obchode si ho už viac nekúpite
Ďalší
Recept na chutné zemiakové špirály na ktorých si pochutí celá rodina
Predošlý
Domáce kokosové mlieko: Potrebovať budete len 2 suroviny a hotové ho máte už za pár minút. Ak sa ho naučíte pripraviť, v obchode si ho už viac nekúpite
Ďalší
Recept na chutné zemiakové špirály na ktorých si pochutí celá rodina
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here