• Home
  • Rôzne
  • Toto je najlepšia smotanová marináda na kuracie mäso, ktorú ma naučila moja priateľka a nedám na ňu dopustiť
0 0
Toto je najlepšia smotanová marináda na kuracie mäso, ktorú ma naučila moja priateľka a nedám na ňu dopustiť

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1-1,5 kg Morčacie mäso
20 g Citrónová kôra
400 ml Smotana
1 zväzok Kôpor
p.ch. Soľ, korenie

Toto je najlepšia smotanová marináda na kuracie mäso, ktorú ma naučila moja priateľka a nedám na ňu dopustiť

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ak máte v pláne pripraviť si chutnú večeru z kuracieho alebo morčacieho mäsa, máme pre vás ďalší osvedčený recept na marinádu.

Môžete si ju pripraviť ešte ráno, pred odchodom do práce. Zaberie vám to len 5 minút! Mäso sa bude marinovať celý deň a na večeru máte jemný a šťavnatý pokrm.

(Visited 731 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do veľkej nádoby vložte narezané morčacie mäso, pridajte smotanu, citrónovú kôru, nasekaný kôpor, soľ a korenie.

2
Hotovo

Prikryte alobalom a vložte do chladničky na 8 hodín.

3
Hotovo

Predhrejte rúru na 200 stupňov, vyberte morčacie mäso z marinády a dajte ho na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečte asi 30 minút.

4
Hotovo

Marináda je vhodná aj ku kuraciemu mäsu, takže je už len na vás, pre čo sa rozhodnete. Mäso bude šťavnaté a plné chutí. Potešte ním aj svoju rodinu.

Lydia

Predošlý
Varovanie! Nikdy neohrievajte týchto 7 potravín. Môžu vám skutočne ublížiť
Ďalší
Nikdy som nevedela ako správne pripraviť chutný číry vývar. Potom som ale objavila tieto skvelé triky a rady a môj vývar teraz chváli celá rodina
Predošlý
Varovanie! Nikdy neohrievajte týchto 7 potravín. Môžu vám skutočne ublížiť
Ďalší
Nikdy som nevedela ako správne pripraviť chutný číry vývar. Potom som ale objavila tieto skvelé triky a rady a môj vývar teraz chváli celá rodina
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here