Ingrendiencie
-
1 kg Mleté bravčové mäso
-
2 ks Červená cibuľa
-
3 ks Vajcia
-
3 pl Hladká múka
-
3 pl Strúhanka
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Majorán
-
35-40 dkg Slanina
-
7 ks Vajcia
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Formu vystelieme alobalom. Vajíčka varíme 7 minút a očistíme ich. |
2
Hotovo
|
Formu vystlanú alobalom vystelieme plátkami slaniny. Následne vložíme do formy polovicu mäsovej masy. Na mäsko poukladáme uvarené vajíčka a prikryjeme druhou časťou masy. Viditeľnými plátkami slaniny prikryjeme druhú vrstvu mäsa. Formu párkrát buchneme o stôl aby sa mäso poriadne vo forme uležalo. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |