• Home
  • Rôzne
  • Tento fantastický recept na zapečený chlebíček som našla nedávno a od tej doby čo som ho vyskúšala, žiadnu inú slanú pochúťku nepripravujem
0 0
Tento fantastický recept na zapečený chlebíček som našla nedávno a od tej doby čo som ho vyskúšala, žiadnu inú slanú pochúťku nepripravujem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tento fantastický recept na zapečený chlebíček som našla nedávno a od tej doby čo som ho vyskúšala, žiadnu inú slanú pochúťku nepripravujem

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Rodinné oslavy, narodeniny, sviatky – na všetky tieto stretnutia vždy hľadáme recepty na slané pochúťky. Ja som nedávno našla tento na zapečený chlieb s cesnakom. Je to rýchly jednoduchý recept. Potešilo ma, že potrebujete len pár surovín, ktoré máte väčšinou vždy doma. Odkedy tento chlieb pečiem, moja rodina už nič iné nechce.

(Visited 653 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je vybrať maslo z chladničky a nechať ho zmäknúť pri izbovej teplote. Následne si nechám nahriať rúru na 170 ° C.

2
Hotovo

Cesnak si očistíme a z vrchnej strany kúsok odrežeme tak, aby sme videli jednotlivé strúčiky.

3
Hotovo

Na plech si dáme alobal, ktorý potrieme olivovým olejom a poukladáme cesnak. Pečieme asi 50 minút pri 170 ° C. Cesnak nám pečením zmäkne a nadobudne úplne inú chuť ako keď je čerstvý.

4
Hotovo

Keď je cesnak upečený, necháme ho vychladnúť. Potom cesnak očistíme, nadrobno pokrájame a zmiešame ho s nastrúhaným syrom, maslom a petržlenovou vňaťou.

5
Hotovo

Ak potrebujete dochutiť, pridajte štipku soli

6
Hotovo

Chlieb si nakrájame na plátky a každý kus potrieme pripravenou zmesou.

7
Hotovo

Takto pripravený chlieb poukladáme na vymastený plech a necháme piecť 3-4 minúty pri teplote 240 ° C.

8
Hotovo

Keď už nechávate zapiecť chlieb a máte k dispozícii na svojej rúre funkciu gril, použite ju. Chlieb bude chutnejší a pekne sa prepečie.

Lydia

Predošlý
Netradičný pečený karfiol: Ružičky som obalila v majonézovo-smotanovej zmesi a posypala bylinkami. Pochutila si celá moja rodina!
Ďalší
Kuracie guličky v smotanovej omáčke – rýchly obed z jedného pekáča!
Predošlý
Netradičný pečený karfiol: Ružičky som obalila v majonézovo-smotanovej zmesi a posypala bylinkami. Pochutila si celá moja rodina!
Ďalší
Kuracie guličky v smotanovej omáčke – rýchly obed z jedného pekáča!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here