Ingrendiencie
-
2 ks Vajcia
-
2 dcl Mlieko
-
2-3 ks Uhorky
-
1 ks Cibuľa
-
1 čl Horčica
-
1 čl Ocot
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p. ch. Kryštálový cukor
-
p.p. Olej
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Najskôr si uvaríme vajíčka natvrdo. Uhorku a cibuľu pokrájame na drobno. Všetky suroviny okrem oleja dáme do mixéra a rozmixujeme na kašu. |
2
Hotovo
|
Dochucujeme až na záver. Počas mixovania pridávame postupne po troške olej. Množstvo zvolíme podľa toho, akú hustú tatársku omáčku chceme. Zdieľajte tento skvelý recept na najlepšiu domácu tatarku so svojimi priateľmi! Určite si tiež radi pochutnajú! |