• Home
  • Pečené
  • Chytrý čokoládový koláčik: Všetko vylejte na plech a z rúry vyberiete sladký zázrak s tromi vrstvami!
0 0
Chytrý čokoládový koláčik: Všetko vylejte na plech a z rúry vyberiete sladký zázrak s tromi vrstvami!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

110 g Maslo
600 ml Mlieko
110 g Hladká múka
43 g Kakao
4 ks Bielka
4 ks Žľtky
210 g Práškový cukor
2 pl čiernej Káva
1 čl Vanilková esencia

Chytrý čokoládový koláčik: Všetko vylejte na plech a z rúry vyberiete sladký zázrak s tromi vrstvami!

Kuchyňa:
  • 60 min.
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Nepotrebujete pripravovať nič špeciálneho, stačí zmiešať všetky suroviny v miske a dať na plech.

Počas pečenia sa oddelia 3 vrstvy a vy z rúry vyberiete perfektný zákusok. Malý sladký zázrak!

(Visited 563 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Rúru nastavíme na 165 stupňov a pripravíme si plech s rozmermi 20 x 20 cm. Múku zmiešame s kakaovým práškom a bielky ušľaháme na sneh.

2
Hotovo

Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny a potom pridáme rozpustené ochladené maslo, kávu a vanilku.
Dôkladne vymiešame a potom postupne pridáme múku s kakaom a nakoniec opatrne aj bielkovou penu.

3
Hotovo

Nalejeme do pripravenej formy a pečieme 50-60 minút, koláčik bude vnútri tekutý, ale toho sa vôbec nemusíte báť, krémová vrstva uprostred postupne stuhne.

4
Hotovo

Poprášime práškovým cukrom, necháme vychladnúť a môžeme podávať.

Zdieľajte tento skvelý recept na chytrý čokoládový koláčik so svojimi priateľmi! Určite si tiež radi pochutnajú!

Lydia

Predošlý
Susedka mi poradila tento úžasný recept na DOMÁCU TATÁRSKU! Odvtedy ju inak nerobím a v obchode už vôbec nekupujem…
Ďalší
Zapečené pizza cestoviny. Vynikajúca voľba na chutný obed. Je to vcelku jednoduché a hlavne rýchle. Kto má rád cestoviny, určite si pochutí.
Predošlý
Susedka mi poradila tento úžasný recept na DOMÁCU TATÁRSKU! Odvtedy ju inak nerobím a v obchode už vôbec nekupujem…
Ďalší
Zapečené pizza cestoviny. Vynikajúca voľba na chutný obed. Je to vcelku jednoduché a hlavne rýchle. Kto má rád cestoviny, určite si pochutí.