• Home
  • Večere
  • Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!
0 0
Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1,5 kg Slanina
2 pl Horčica
7 ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie

Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!

Kuchyňa:
  • 35 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ten kto má rád slaninu, určite vyskúša tento recept na pečenú slaninu ochutenú cesnakom. Pripravuje sa z prerastenej slaniny a ochutiť ju môžete rôzným korením, takto bude jeho chuť zakaždým iná.

(Visited 601 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Slaninu si nakrájáme na menšie kusy. Korenie, soľ, horčicu a roztlačený cesnak zmiešame a natrieme na slaninu. Vložíme do misky, zakryjeme alobalom a necháme cez noc v chladničke.

2
Hotovo

Na druhý deň vyberieme slaninu z chladničky, každú zvlášť zabalíme do alobalu a upečieme v rúre pri 200°C asi 30-40 min.

3
Hotovo

Potom odstráníme alobal a pečieme ďalších 10 min do chrumkava.

Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Taliansky biskupský chlebíček inak: Jednoduchý a rýchly recept, na ktorom si pochutná celá rodina. Stačí ak zmiešate tieto 3…
Ďalší
Vynikajúce parížske rožteky s čokoládou! Pochutí si celá rodinka!
Predošlý
Taliansky biskupský chlebíček inak: Jednoduchý a rýchly recept, na ktorom si pochutná celá rodina. Stačí ak zmiešate tieto 3…
Ďalší
Vynikajúce parížske rožteky s čokoládou! Pochutí si celá rodinka!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here