Ingrendiencie
-
250 g Mleté bravčové mäso
-
250 g Mleté hovädzie mäso
-
2 krajce Chleba
-
1ks Strúčiky cesnaku
-
p.ch. Soľ, korenie
-
Na plnku
-
2 ks cca 300 g Cibuľa
-
2 pl Olej
-
2 pl Vinný ocot
-
Na cestíčko
-
2 ks Vajcia
-
3 pl Smotana
-
2 pl Hladká múka
-
1/2 čl Prášok do pečiva
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Hľadáte na internete nové recepty, ktorými by ste potešili všetkých členov domácnosti? Dávame vám do pozornosti „Zrazy“, pochádzajúce z Ruska, bohaté na mäso, plnku a osmažené v lahodnom cestíčku. Vyskúšajte a neoľutujete!
(Visited 2 140 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zmiešajte si ingrediencie na mäsový základ, pridajte vodu, aby bolo mleté mäso šťavnatejšie. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Tzv. zrazy sa môžu podávať so zemiakovou kašou alebo ryžou, čerstvou ale aj nakladanou zeleninou. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |