• Home
  • Hlavné jedlá
  • Toto je najlepší recept na zemiakový nákyp s kuracím mäsom, ktorý ma naučila moja mama
0 0
Toto je najlepší recept na zemiakový nákyp s kuracím mäsom, ktorý ma naučila moja mama

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

400 g Zemiaky
125 g Maslo
230 g Tvrdý syr
200 g Kuracie mäso
125 g Cibuľa
450 ml Smotana
p. ch. Soľ, korenie

Toto je najlepší recept na zemiakový nákyp s kuracím mäsom, ktorý ma naučila moja mama

Kuchyňa:
  • 55 min.
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Zoznámte sa, toto je zlatistá a voňavá pochúťka. Svoju pozornosť dokáže pritiahnuť ešte pred svojím podávaním. Ponúkame vám recept, ktorý vám pomôže nasýtiť hladné žalúdky v každej situácii.

Keď sa povie tradičná večera, ľudia si predstavia štedrovečernú večeru s kapustnicou, kaprom a zemiakovým šalátom. Tento recept vám ukáže, že vie konkurovať aj tradičnej kuchyni.

(Visited 209 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do zapekacej misy vložte nahrubo nastrúhané varené zemiaky. Pridajte soľ a korenie podľa chuti. Taktiež môžete zemiaky pokvapkať citrónovou šťavou, aby nestmavli.

2
Hotovo

V miske si zmiešajte kúsky vareného kuraťa s kyslou smotanou, rozpusteným maslom a kockami cibule.

3
Hotovo

Pokryte zemiaky touto zmesou.
Vrch posypte strúhaným syrom

4
Hotovo

Vložte do predhriatej rúry na 175 stupňov a pečte 45 minút.
Dobrú Chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Nikto mi nechcel veriť, že som ho nekúpila v obchode. Čokoládový koláč s jablkami a domácou polevou
Ďalší
Mäso pripravované na kebab už nemusíte jesť len v prímorských krajinách. Vďaka tomuto báječnému triku si ho pokojne pripravíte aj dom
Predošlý
Nikto mi nechcel veriť, že som ho nekúpila v obchode. Čokoládový koláč s jablkami a domácou polevou
Ďalší
Mäso pripravované na kebab už nemusíte jesť len v prímorských krajinách. Vďaka tomuto báječnému triku si ho pokojne pripravíte aj dom