• Home
  • Hlavné jedlá
  • Pečené kuracie stehná S KYSLOU SMOTANOU! Jemnejšie a mäkšie kuracie stehná ste ešte nejedli!
0 0
Pečené kuracie stehná S KYSLOU SMOTANOU! Jemnejšie a mäkšie kuracie stehná ste ešte nejedli!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pečené kuracie stehná S KYSLOU SMOTANOU! Jemnejšie a mäkšie kuracie stehná ste ešte nejedli!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Dnes sme pre Vás pripravili senzačný recept, v ktorom nájdete pečené kurča s kyslou smotanou. Toto jedlo je tak chutné a zvláštne, že si ho môžete vychutnať ako vo všednom dni, tak pri každej príležitosti.

Mäso je mimoriadne mäkké, šťavnaté a má príjemnú vôňu korenia. Podávame vždy teplé a pridať môžeme zemiaky, ryžu, varené cestoviny alebo čerstvú zeleninu.

(Visited 516 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Umyte citrón, potom ho utrite do sucha, nastrúhajte kôru a vytlačte šťavu. Pre tento recept stačí 1 lyžica citrónovej šťavy. Zelenú petržlenovú vňať umyte a nakrájajte na malé kúsky.

2
Hotovo

Olúpte a vylisujte cesnak. Kyslú smotanu vložte do misky, pridajte oregáno, nastrúhanú citrónovú kôru a citrónovú šťavu, cesnak, olej, soľ a korenie a premiešajte.

3
Hotovo

Pridajte petržlenovú vňať a premiešajte. Omáčku máte hotovú. Umyte kuracie stehná. Umiestnite stehná do uzatvárateľného vrecka a pridajte omáčku.

4
Hotovo

Uzavrite sáčok a pretrepte. Omáčka sa krásne prepojí s mäsom. Vložte do chladničky na 30 minút.

5
Hotovo

Zahrejte rúru na 180 stupňov, vytiahnite stehná z vrecka a vložte ich do zapekacej misy spoločne s omáčkou.

6
Hotovo

Pečte 45-60 minút.

Dobrú chuť.

Lydia

Predošlý
Cesto z jogurtu je nadýchané, jemné a zároveň aj na povrchu chrumkavé. Pripravte si vynikajúce francúzske bagety.
Ďalší
Prastarý germánsky recept na prečistenie ciev
Predošlý
Cesto z jogurtu je nadýchané, jemné a zároveň aj na povrchu chrumkavé. Pripravte si vynikajúce francúzske bagety.
Ďalší
Prastarý germánsky recept na prečistenie ciev