0 0
Pečená omeleta z tuniaka.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pečená omeleta z tuniaka.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Jednoduchá a sýta omeleta z tuniaka a cukety, pečená v rúre. Chutí úžasne zvrchu posypaná roztopeným strúhaným syrom. Odporúčame vyskúšať a určite si vás získa.

(Visited 200 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Cuketu a cibuľu si nastrúhame alebo nakrájame nadrobno.

2
Hotovo

V miske ich zmiešame spolu s tuniakom (zbaveným vody), pre-lisovaným cesnakom a vajciami. Následne pridáme všetky ostatné ingrediencie a poriadne zamiešame.

3
Hotovo

Cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy (napr. na chlieb). Pečieme 30-40 minút na 180 stupňoch do zlatista. Pred krájaním ju necháme aspoň 5 minút vychladnúť, aby sa nerozpadla.

Lydia

Predošlý
Malé osúchy
Ďalší
Zeleninový pastiersky koláč
Predošlý
Malé osúchy
Ďalší
Zeleninový pastiersky koláč
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here