• Home
  • Koláče
  • Nemáte veľa času a radi by ste potešili svojich známych sladkou dobrotou? Vyskúšajte toto nepečené falošné tiramisu pripravené do 15 minút.
0 0
Nemáte veľa času a radi by ste potešili svojich známych sladkou dobrotou? Vyskúšajte toto nepečené falošné tiramisu pripravené do 15 minút.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 šálka Šľahačková smotana
400 g Mascarpone
3 pl Práškový cukor
1/2 šálky uvar.chlad. Káva
2 pl Rum
2 čl Kakao
1 bal. Guľaté piškóty
1/4 šálky Mliečna čokoláda
na posypanie Kakao

Nemáte veľa času a radi by ste potešili svojich známych sladkou dobrotou? Vyskúšajte toto nepečené falošné tiramisu pripravené do 15 minút.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 831 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vo veľkej miske pomocou elektrického mixéra ušľaháme šľahačku spolu s mascarpone a práškovým cukrom do hladkej hmoty.

2
Hotovo

V menšom pohári si zalejeme kávu, ktorú necháme mierne vychladnúť. Pridáme rum, 2 lyžičky kakaa a premiešame.

3
Hotovo

Pripravíme si misu, do ktorej budeme vrstviť jednotlivé vrstvy. Na dno naukladáme dlhé detské piškóty, ktoré namočíme do pripravenej kávy s rumom a kakaom. Navrstvíme vyšľahaný krém, znovu naukladáme piškóty a takto postup opakujeme, kým neminieme krém a všetky piškóty.

4
Hotovo

Ak máme o trochu viac času na prípravu dezertu, môžeme si upiecť klasickú piškótu a použiť ju namiesto detských piškót. (4 ks vajcia, 4 lyžice kr. cukor, 4 lyžice teplá voda, 4 lyžice polohrubá múka, 1 lyžica kakao, 1/2 bal. prášok do pečiva – vajíčka vymiešame s cukrom do peny a postupne pridáme ostatné suroviny. Upečieme pri teplote 180 stupňov cca 20-25 minút).

5
Hotovo

Vrch ozdobíme nalámanou čokoládou a posypeme kakaom. Odložíme do chladničky na min. 4 hodiny a podávame. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Vždy sa mi pirohy pokazili. Mama mi ale ukázala trik, aby boli vždy dokonalé ako od vašej babičky
Ďalší
Recept na exotickú kuraciu polievku Čichirtma pôvodom z Gruzínska! Vyskúšate?
Predošlý
Vždy sa mi pirohy pokazili. Mama mi ale ukázala trik, aby boli vždy dokonalé ako od vašej babičky
Ďalší
Recept na exotickú kuraciu polievku Čichirtma pôvodom z Gruzínska! Vyskúšate?
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here