• Home
  • Pečené
  • Najrýchlejší a najlepší krémeš. Lístkové cesto, žĺtkový krém, šľahačka a vrch posypaný práškovým cukrom.
0 0
Najrýchlejší a najlepší krémeš. Lístkové cesto, žĺtkový krém, šľahačka a vrch posypaný práškovým cukrom.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Najrýchlejší a najlepší krémeš. Lístkové cesto, žĺtkový krém, šľahačka a vrch posypaný práškovým cukrom.

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 2 112 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Lístkové cesto rozdelíme na polovicu a rozvaľkáme na tenký plát, ktorý preložíme na opačnú stranu plechu. Poprepichujeme vidličkou a upečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov do zlatista

2
Hotovo

Vodu, mlieko, žĺtka, vanilkový cukor, kr. cukor (200 g), múku a kukuričný škrob dôkladne vymiešame, ohrejeme a keď hmota začína vrieť za stáleho miešania uvaríme hustý puding.

3
Hotovo

Bielka vyšľaháme do tuhej peny spolu s 50 g cukru a opatrne vmiešame vareškou do hustého horúceho pudingu. Spojený krém navrstvíme na upečený plát lístkového cesta a pekne uhladíme. Dáme do chladničky na 15 minút a vyšľaháme šľahačku so stužovačom.

4
Hotovo

Šľahačku navrstvíme na vychladnutý žĺtkový krém a pekne uhladíme. Druhý plát lístkového cesta nakrájame na štvorčeky a poukladáme ich na šľahačku. Posypeme práškovým cukrom a podávame.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Vedeli ste o tom, že kuracie mäso zoštíhluje ? Treba ho však vedieť správne pripraviť a kilá pôjdu nadol
Ďalší
Recept na škoricové slimáky s vanilkovou polevou. Fantázia!
Predošlý
Vedeli ste o tom, že kuracie mäso zoštíhluje ? Treba ho však vedieť správne pripraviť a kilá pôjdu nadol
Ďalší
Recept na škoricové slimáky s vanilkovou polevou. Fantázia!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here