Ingrendiencie
-
3 stredneveľké Bageta
-
100 ml Mlieko
-
3-4 ks Vajcia
-
200 g Šunka
-
p.ch. Petržlenová vňať
-
p.ch. pažítka
-
1 čl Vegeta
-
0,5 čl Rasca
-
p.p. Čierne korenie
-
p.ch. Maslo
-
p.p. Strúhanka
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Pečivo zmiešame s cca 100ml mlieka a s vajíčkami (dajte najskôr 3 a potom ak bude ešte treba pridajte ďalšie – záleží aj na ich veľkosti) a poriadne premiešame – najlepšie sa to všetko mieša rukou. Ak je treba pridáme ešte mlieko. |
2
Hotovo
|
Ďalej dáme šunku, bylinky, vegetu, kmín , čierne mleté korenie a soľ podľa chuti (ja som dala asi ½ ČL). Opäť poriadne premiešame. Stredne veľký plech si vymažeme maslom a vysypeme strúhankou. Na plech si rozložíme rovnomerne zmes a navrch porozkladáme ešte malé kúsky masla. |
3
Hotovo
|
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre (170˚-180˚C) asi 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť a podávame s čerstvým šalátom. |
4
Hotovo
|
Poznámka |