Ingrendiencie
-
2 čl v prášku Želatína
-
2 pl studenej Voda
-
1/4 hrnčeka Horúca voda
-
1/2 hrnčeka Kryštálový cukor
-
2 pl Kakao
-
1,5 hrnčeka Šľahačková smotana
-
1/2 hrnčeka Baileys
-
1 čl Vanilkový cukor
Popis
Vyskúšajte náš recept na jemnú Bailey ‚s penu, ktorá skvele poslúži ako ľahký zákusok, alebo dokonca sladký predkrm pred hlavným jedlom. Ak chcete potešiť a ohromiť niečím jedinečným, toto je to pravé.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Nasypte želatínu do misy so studenou vodou a nechajte 1 minútu stáť. |
2
Hotovo
|
Zmiešajte cukor, kakao a prilejte smotanu. Šľahajte a postupne prilejte Bailey ‚s, vanilku a želatínovú zmes. Všetko vyšľahajte do tuhej peny. |
3
Hotovo
|
Naaranžujte do servírovacích pohárov a dajte do chladničky aspoň na hodinu, než budete podávať. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |